BAŞSAVCI AYAZ’DAN MESLEKTAŞLARINA VEDA PROGRAMI
Tarih: 1.08.2018| Okunma Sayısı: 9523

Başsavcı Ayaz’dan meslektaşlarına veda programı

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Hakimler ve Savcılar Kurulu 2018 yılı ana kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanan Hakim ve Savcılar için bir veda organizasyonu düzenlendi. Törende konuşan Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, çalışma arkadaşlarına yeni görev yerlerinde  başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLERİM

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen veda programı MKE havuz başı restoranda gerçekleştirildi.  Hakim ve Savcıların yanı sıra avukatların ve adliye personelinin katıldığı etkinlikte ilk olarak söz alan Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, kendisinin Kırıkkale Adliyesinde göreve başlamasından kısa bir süre sonra kararnamenin yayınlandığını,  bu kısa süre içerisinde tanışma ve birlikte mesai yapma fırsatı bulduğu,  görev yerleri değişen tüm çalışma arkadaşlarına meslek hayatlarında başarılar dilediğini belirterek organizasyona katılan herkese teşekkür etti.   Başsavcı Ayaz, Kırıkkale’de yargı camiasının birlik ve beraberliğinin güçlendirilmesi, daha uyumlu ve verimli bir çalışma ortamının oluşturulması için bu tür etkinliklerin devam ettirileceğini söyledi.

GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNDİM

Programda, Hakimler ve Savcılar Kurulu 2018 yılı ana kararnamesi ile Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği’ne  atanan  Kırıkkale 1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı  Uğur Köker, plaketini Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz’ın elinden aldı.  Düzenlenen organizasyonda emeği  geçen herkese teşekkür eden Uğur  Köker yaptığı  konuşmasında, Kırıkkale Adliyesinin bütün birimlerinin özellikle son iki yılda yoğun bir çalışma performansı ortaya koyduğunu, Kırıkkale’de görev yaptığı süre içerisinde geç saatlere kadar kendisinin mesaisine ortak olan çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiğini belirterek, Kırıkkale’de güzel dostluklarla ve anılarla ayrıldığının altını çizdi.  

HEDİYE VE PLAKET TAKTİMİ

Törende konuşan Kırıkkale Barosu Başkanı Erol Çakır, hukukçu meslektaşlarını uğurlamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, yayınlanan kararname ile atamaları gerçekleştirilen Hakim ve Savcılara yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Çakır ayrıca, organizasyona ev sahipliği yapan ve hukuk camiasını bir araya getiren Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz’a teşekkür etti. Program kapsamında yeni görev yerlerine uğurlanan Hakim ve Savcılar’a plaket ve hediyeleri yine meslektaşları tarafından takdim edildi. Etkinlikte aynı zamanda 1.sınıfa ayrılan hakimler Şeyda Bayarslan ve Zerrin Şakrak ile tayini çıkan İcra Müdürü Mikail Özcan’a plaket takdim edildi. Etkinlikte söz alan Kırıkkale İdare Mahkemesi Başkanı Tanju Kızılkuş ve Kırıkkale Barosunun tecrübeli avukatlarından Ali Meriç Türkmenoğlu, böylesi bir organizasyonların hukuk camiasındaki birlik ve beraberliğe olumlu katkılar sağladığına dikkat çekerek, gecede emeği geçen başta Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz’a ve katılımcılara teşekkür ettiler. 

UĞURLANAN İSİMLER

26 Temmuz tarihinde yayınlanan Adli ve İdari Yargı 2018 yılı ana kararnamesi kapsamında görev yerleri değiştirilen hakim ve savcılar şöyle;  Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Uğur Köker Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği’ne, Kırıkkale Cumhuriyet Savcısı Cengiz Güler Ankara Batı Hakimliği’ne, Kırıkkale Cumhuriyet Savcısı Ceylan Pınar Saklavcı Yargıtay Tetkik Hakimliği’ne, Kırıkkale Hakimi Selma Baydar Ankara Hakimliği’ne, Kırıkkale Hakimi Ethem Göksel Erkan Iğdır Hakimliği’ne, Kırıkkale Hakimi Selda Akgül Yücesoy Yargıtay Tetkik Hakimliği’ne, Kırıkkale Hakimi Burcu Küçükay Yargıtay Tetkik Hakimliği’ne, Kırıkkale Hakimi Sedef Yildirimci Hatay Hakimliği’ne,  Keskin Hakimi Mehmet İlkin Yargıtay Tetkik Hakimliği’ne, Sulakyurt Hakimi Emel Kılıç Yılmazer Yargıtay Tetkik Hakimliği’ne, Sulakyurt Hakimi Görkem Bayraktutan Silivri Hakimliği’ne, Sulakyurt Cumhuriyet Savcısı Selçuk Ulus Erciş Cumhuriyet Savcılığı’na, Kırıkkale İdare Mahkemesi Başkanı Tanju Kızılkuş İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Üyeliğine, Kırıkkale İdare Mahkemesi üyesi Hülya Baydar Ankara İdare Mahkemesi Üyeliğine, Kırıkkale Vergi Mahkemesi Üyesi Gökhan Sert Denizli Vergi Mahkemesi Üyeliğine.

16.04.2024
AV. MUTLU KORKMAZ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.