Hızlı Erişim

Menü

GENEL KURUL BİLGİLENDİRME

10.09.2021
1056

            Covid-19 Salgın tedbirleri çerçevesinde Genel Kurul Görüşmelerinin ve oy kullanma işlemlerinin hızlandırılabilmesi ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilmesi amacı ile :,

1- Konferans salonunda bulunan koltuklar sosyal mesafeye uygun olarak düzenlenecek, gerekli dezenfekte malzemeleri sürekli hazır bulundurulacaktır.

2- Genel Kurul görüşmeleri konferans salonunda, Oy kullanma işlemi ise konferans salonu önündeki geniş koridorda yapılacak, alan mesafe kuralları dikkate alınarak düzenlenecektir.

3- Kayıtlı üye listemize göre ilk 155 üyemizin birinci sandıkta, kalan 149 üyemizin ikinci sandıkta oy kullanacağı şekilde iki sandık kurulu teşkil edecektir.

4- Başkan adayı ve diğer kurul adayları tek sayfada yer alacak ,tek zarf ile oy kullanılacaktır.

5- 65 yaş üstü, kronik hastalığı olan veya hamile üyelere,oy kullanmada öncelik tanınacaktır.          

Not:Genel kurul toplantısına katılmayan ve oy kullanmayan üyelerin mazeret dilekçeleri YSK ‘nın 5327 sayılı kararı gereğince İlçe Seçim Kurulunca değerlendirilecektir.